Yritys 2019-11-27T08:18:57+02:00

Helsinki Airport Taxi

Yritys

Heinäkuun alusta lähtien taksit löytyvät terminaalien edestä neljästä eri jonosta. Vantaan Taksi toimii Helsinki-Vantaan lentoasemalla nimellä Helsinki Airport Taxi.

Vantaan Taksi Oy on toiminut lentokentän kuljetusten parissa jo vuodesta 1952. Tällöin silloisen Helsingin maalaiskunnan taksiautoilijat tulivat hätiin olympialaisten vallatessa Helsingin ja Suomen uuden päälentoaseman aloittaessa toimintansa Helsingin maalaiskunnan eli nykyisen Vantaan kaupungin alueella.

Vantaan taksit ovat vuosikaudet ajaneet lentoasemalta lähtevistä taksikyydeistä n. 90 %. Viimeisen 10 vuoden aikana lentoasemalta lähteviä taksikyytejä on ollut noin miljoona kpl / vuosi, tarkoittaen, että vantaalaisilla taksiautoilijoilla ja kuljettajilla on miljoonien kyytien kokemus taksipalveluiden tuottamisesta Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Taksiyhtiöllä on myös pitkä kokemus lentoaseman henkilöstökuljetuksista. Lentoasemalla toimivat yritykset, joiden henkilökunta tekee vuorotyötä, ovat luottaneet Helsinki Airport Taxin järjestämiin kuljetuksiin jo vuosia. Monenlaiset lentoalan ammattilaiset, liikematkustajat ja tietenkin turistit ovat istuneet autojemme kyydissä työ- tai kotimatkalla.

On luonnollista, että muuttuvan taksiliiketoiminnan myötä kuljetamme edelleen turvallisesti perille lentoasemalle saapuvia matkalaisia. Tämä tehdään Vantaan Taksi Oy:n aputoiminimellä, eli kyydeistä vastaa Helsinki Airport Taxi. Ratin takana istuvat kuitenkin tutut ja turvalliset vantaalaiset taksinkuljettajat.

Palveluiden kehittyessä suurin harppauksin, on myös brändin luotava nahkansa. Näin tapahtui Helsinki Airport Taxinkin tapauksessa – koko brändi-ilme päivitettiin aina logosta nettisivuihin ja some-presenssiin saakka. Kaikki autot teipattiin uuden ilmeen mukaisesti, jotta ne on helppo bongata lentoaseman neljästä taksijonosta.